Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Солар енерџи

 

Продажба и монтажа на соларни системи и системи за греење и ладење

 
 
Единствени дистрибутери на AKL системи.
 
 
 
 
 
 
Наша
изведба
 
за вашиот простор
 
 
 
 
Нашиот тим се состои од инженери и обучени инсталатери кои се професионалци во својата област. Освен изведба на инсталациите ќе ви дадеме и предлози за избор на материјали, со цел инсталациите да траат најмалку 50 години.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Побарај понуда
 
 
Пополнете ја кратката форма со податоци и ние ќе Ве контактираме.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Што
работиме
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

продажба и монтажа на грејна инсталација

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка, продажба и инсталација на соларни панели

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Увозници за AKL пумпи во Македонија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Главни увозници на KEPO за Македонија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Базен

 
Базенот има површина од 50м2 и 1,5м длабочина.
 
 
 
 

Кафе бар

 
Понуда на кафе и освежителни пијалоци.
 
 
 
 

Детско катче

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.