Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Што
работиме
 
 
 
 
 
 
 

продажба и монтажа на грејна инсталација

 
 
 
Солар Енерџи има квалификуван и обучен тим со 10 годишно искуство во изведба на системи за греење и ладење според најновите европски стандарди. Досега имаме изведено над 100 инсталации во објекти за домување и комерцијални објекти – парно греење и подно греење.

При изведба на проектите користиме материјали со врвен квалитет и топлински пумпи на AKL AIR CONDITIONING (ZHEJIANG) CO.,LTD - професионален производител на топлински пумпи воздух-вода.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка, продажба и инсталација на соларни панели

 
 
Соларната енергија е непресушен извор на еколошки чиста и евтина енергија за загревање на домот. Соларните панели од брендот ... кои ги вградуваме овозможуваат максимална конверзија од сончева во топлинска енергија.

Во зависност од местоположбата на вашиот објект и бројот на сончеви денови, инвестицијата со соларни панели се враќа за 3-5 години.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дистрибутери сме на AKL системи од сите сегменти

 
 
 
AKL AIR CONDITIONING (ZHEJIANG) CO.,LTD е професионален производител на топлински пумпи воздух-вода. Топлинските пумпи воздух-вода на AKL се употребуваат за греење на домаќинства и комерцијални објекти, производство на топла вода, за греење и ладење на базени.

Производите на AKL имаат добиено CE, ErP, ROHS и други европски сертификати и со години се користат на европските пазари како што се Германија, Франција, Италија, Русија, Финска, Белгија, Шпанија, Турција, Австрија и Србија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на котли и пелети за греење

 
 
Нашите пелети се со врвен квалитет и енергетска вредност. Се произведуваат во Скопје и се изработуваат исклучиво од остатоци при обработка на природно дрво – бука, ела и бреза.

Имаме наша служба за дистрибуција кој врши испорака во следниот регион: Скопје, Тетово, Куманово и Велес. Минимална количина за нарачка е 5 тона.

Контакт за нарачка е: 078 257 655 или [email protected]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Побарај
понуда
 
 
Пополнете ја кратката форма со податоци и ние ќе Ве контактираме.