Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Солар
Енерџи
 
 
 
 
 
 
Нашиот тим се состои од инженери и обучени инсталатери кои се професионалци во својата област. Освен изведба на инсталациите ќе ви дадеме и предлози за избор на материјали, со цел инсталациите да траат најмалку 50 години.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

01

 
Повеќе од 10 години се занимаваме со продажба и инсталација на системи за греење и ладење, инсталации за водовод и канализација и инсталација на соларни панели.
 
 
 

02

 
Дополнително од пред 2 години започнавме со продажба и дистрибуција на пелети за греење.
 
 
 

03

 
Фирмата е со седиште во с. Бањани, во близина на Скопје и работи од 2009та.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

продажба и монтажа на грејна инсталација

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка, продажба и инсталација на соларни панели

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дистрибутери сме на AKL системи од сите сегменти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Продажба на котли и пелети за греење